Eladó Családi ház, Tatabánya

#176701069

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

84.9 millió Ft

Tatabánya Bánhida
Alapterület:
87 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
522 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Udvari
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tatabányán Bánhidán, teljeskörűen felújított családi ház eladó

Ide csak beköltöznie kell!

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja megvételre Tatabánya kedvelt családi házas övezetében, ezt a teljeskörűen, igényesen felújított családi házat.

A 87 m2-es hasznos alapterületű kádár kocka ház Bánhida csendes, nyugodt utcájában, egy 522 m2-es szépen karbantartott telken helyezkedik el.

Az ingatlanban előszoba, konyha étkezővel, 2 külön nyíló szoba, nappali, folyósó, fürdőszoba, 2 WC kézmosóval, gépészeti helyiség és egy nagy 21 m2-es fedett, ponyvázott terasz található. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A tágas ablakos fürdőszobában egy sarokkád és egy zuhanyzó ad lehetőséget a lazulásra, felfrissülésre. A teraszon kinti konyha került beépítésre, az időjárástól ponyva védi. Innen nyílik egy fűtött helyiség, ahol egy WC kézmosóval található, és itt helyezték el a mosógépet és a Sanuier Duval típusú kazánt.

Az udvarban egy fedett, fa szerkezetű 14 m2-es térkövezett terasz kiváló lehetőséget biztosít baráti, családi összejövetelekre, grillezésre. Téli időszakban kikapcsolódásra, pihenésre a kertben található egyedi építésű 10 főnek alkalmas fűthető dézsa áll rendelkezésre, mely a nyári hőségben is használható.

A kertből nyíló felújított melléképületekben műhely és tároló kapott helyet.

A kertet örökzöld növények díszítik, így a téli időszakban is szép látványt nyújt az udvar. A locsolás gyűrűs kútból, és köbös tartályba összegyűjtött esővízzel megoldható.

A felújítás során cserére kerültek a víz és villanyvezetékek, új villanyóra lett kiépítve. A rendelkezésre álló energia 3x25 amper. BWT vízlágyító berendezés gondoskodik a lágy vízről. Az otthon melegéről és a háztartási meleg vízről kondenzációs, zárt égésterű gázkazán gondoskodik. A hőleadás szabályozható radiátorokon keresztül és padlófűtéssel történik. 2 szobában kiépítésre került a hűtő-fűtő klíma, így a nyári hőségben is megfelelő hőmérséklet biztosítható.

A nyílászárók cseréje is megtörtént, az utcafronti ablakok 3 rétegűek, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A tetőszerkezet 2019-ben került felújításra, 10 cm-es szigetelést kapott, a tetőt Tondach FusionProtect moha álló cseréppel fedték be, melyre 50 év garancia van. 2021-ben az utcafronton porfestett, időtálló 1 mm-es egyedi acél kerítés épült. 2022-ben a ház falait és a lábazatot 5 cm-es szigeteléssel látták el, vakolták és színezték.

Parkolási lehetőségek: a ház előtti térköves részen, ahol 3 autó is kényelmesen elfér, az udvarban, fedett beálló áll rendelkezésre 2 autó részére, illetve rendelkezésre áll 1 db egyállásos aknás garázs. Az udvarba elektromos kapu segíti a beállást, melyet 2019-ben szereltek fel.

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges (vásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, hivatal, benzinkút, orvosi rendelő, gyógyszertár) Közlekedés szempontjából kiváló, rövid sétával elérhető a buszmegálló. Autóval rövid időn belül elérhető a városközpont, az 1. számú főút és az autópálya.

A konyhaszekrény a beépített konyhai gépekkel, valamint a hálószobában található aljzattól a mennyezetig terjedő, teljes oldalt befedő gardrób rendszer a vételár részét képezi.

Az ingatlan felújítása 2018-ban kezdődött és 2023-ban fejeződött be. Minden dokumentálásra került és számlával igazolható.

Az ingatlan per, teher és igénymentes. Rövid időn belül birtokba vehető!

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát!

 

További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA